Kevin Murphy is al meer dan 20 jaar werkzaam in de wereld van mode, catwalks, film…

Hij is verantwoordelijk voor verschillende covers van internationale edities van Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Marie Claire, Rush, GQ en vele anderen.

Hij begrijpt niet alleen de trends, hij creëert ze ook. Kevin Murphy verzorgt de styling van verschillende beroemdheden zoals Abbey Lee, Selma Blair, Kylie Minogue, Cate Blanchet, Sarah Winter, Enrique Iglesias, Heidi Klum, Linda Evangelista… en vele anderen.

Hij heeft, na 3 jaar de beste Hairdresser van Australië te zijn geweest, in 2007 de Australian Master Award gekregen. Hij ontving deze prestigieuze prijs voor zijn ongelooflijke bijdrage aan het profiel van de Australische hairdressing wereldwijd.

KEVIN.MURPHY is een productlijn die alleen in salons verkocht wordt. Het bevat professionele, op fashion gerichte haarproducten die geboren zijn in de wereld van mode en hairstyling.

De productlijn bestaat uit shampoo’s, conditioners, treatments en styling producten die allemaal afgestemd zijn op een specifiek haartype. Welke haartype je ook hebt, bij KEVIN.MURPHY vind jij de producten die jouw een echte fashionuitstraling geven.

Al onze producten bevatten een hoog gehalte van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën voor ultieme haar en hoofdhuid behandelingen. Je ziet het resultaat meteen.

De missie van Kevin Murphy is om de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van styling via de catwalks van de wereld, met behulp van State of the Art techniek, direct naar de kapsalons te brengen en zo naar de consument.